25 januari t/m 31 januari 2016

Reserveren vanaf 2 januari 2016

Lekkerbekken met goede voornemens opgelet! Van maandag 25 januari tot en met zondag 31 januari vindt alweer de zevende editie van de Leidse Restaurantweek plaats. Meer dan 30 restaurants openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn. Deze editie staan de Leidse chefs in de spotlights. Zij verrassen de gasten met hun favoriete en speciale gerechten!

Net als het afgelopen jaar kiest organisator LeidsLekkers niet voor de drukke (feest)maanden november en december, maar de relatief rustige periode aan het begin van het nieuwe jaar. De chefs van restaurants in en om Leiden tonen hun skills en favoriete gerechten gerechten gedurende de week. Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan alleen via deze website. 

Meet the Chef

Deze editie staan de Leidse chefs in de spotlights. Zij verrassen de gasten met hun favoriete en speciale gerechten! Net als het afgelopen jaar kiest organisator LeidsLekkers niet voor de drukke (feest)maanden november en december, maar de relatief rustige periode aan het begin van het nieuwe jaar.

De chefs van restaurants in en om Leiden tonen hun skills en favoriete gerechten gerechten gedurende de week. Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan alleen via deze website.

Deelnemers Leidse Restaurantweek 2016 > Restaurant aanmelden
Filter
    Restaurantnaam Keuken Lunch Diner Plaats  

Top