26 januari t/m 1 februari 2015 - De proeverij!

Reserveer nu bij één van de onderstaande restaurants

Lekkerbekken met goede voornemens opgelet! Van maandag 26 januari tot en met zondag 1 februari vindt alweer de zesde editie van de Leidse Restaurantweek plaats. Meer dan 30 restaurants openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn. Gasten kunnen genieten van een proeverij van de beste gerechten van de kaart, en steunen zo het goede doel.

Dit jaar kiest organisator LeidsLekkers niet voor de drukke (feest)maanden november en december, maar de relatief rustige periode aan het begin van het nieuwe jaar. Restaurants in en om Leiden trakteren hun gasten een week lang op hun zogenaamde ‘signature dishes’, in de vorm van een proeverij. Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan alleen via deze website. 

Leidse Restaurantweek steunt de Voedselbank Leiden. U toch ook?

Omdat de Voedselbank Leiden uitsluitend met vrijwilligers werkt hebben ze geen personeelskosten en het voedsel wat ze uitdelen krijgen ze gratis. Maar om het voedsel op te halen, gekoeld op te slaan en te distribueren moet de Voedselbank Leiden veel kosten maken. Daarom kunnen ze niet zonder financiële steun. Daarnaast vinden wij van LeidsLekkers het erg belangrijk dat lekker uit eten kan, maar de Voedselbank ook de mensen kan helpen die financieel niet rond kunnen komen en niet uit eten kunnen.

Steun de Voedselbank Leiden

Deelnemers Leidse Restaurantweek 2015 > Restaurant aanmelden
    Restaurantnaam Keuken Prijs Plaats  

Top