Talkies Terrasmenu bij het Prentenkabinet!

LeidsLekkers 25 mei 2018

Het voorjaar is al volop bezig en de zomer staat voor de deur. En dus is het weer tijd om buiten te eten! Geniet in onze fantastische tuin van een overheerlijk terrasmenu!

Het gerenommeerde Leidse restaurant vierde in 2017 haar 20-jarig bestaan en belandde onlangs bij Iens (Zuid-Holland) in de top 2018. De schitterende ambiance en de kwaliteit van het eten zorgden voor deze hoge klassering. Kortom: genoeg reden voor een feest! En dat viert het Prentenkabinet graag met jullie. 

Talkies Terrasmenu! 

Menu gastronomique € 59,50 voor € 29,75 op reservering. (dus 2=1 en 4=2)

www.spijsenwijn.nl

Het menu is inclusief een amuse, brood en boter, 5 gangen menu gastronomique ipv 59,50 nu € 29,50 p.p.
(Maximaal 6 personen)

Reserveer direct

Over het Prentenkabinet

Het gebouw aan de Kloksteeg 25 heeft een rijke historie. Die wordt op 21 oktober 1997 in ere gelaten met de opening van een restaurant. Toevallig was dit ook de eerste bestemming van het pand. De tweelingbroers Jan en Henk Versteegen hebben dan zes maanden verbouwing achter de rug. Niemand minder dan burgemeester Goekoop opent op feestelijke wijze het Prentenkabinet nieuwe stijl.

Per 1 maart 2002 verandert het restaurant van eigenaar en neemt Martin van der Ham (bekend van restaurant ‘de Jonge Koekop’) de scepter over. Hij vormt een succesvolle brigade met bedrijfsleider Edwin Hagen en de chef-koks Peter Martens en Marco Venmans. Zij borduren voort op de succesformule van kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarnaast zijn er allerlei aantrekkelijke arrangementen toegevoegd.

Het Prentenkabinet biedt lunch van donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur en diner dagelijks vanaf 17.00 uur.

Contactgegevens 

Het prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK  LEIDEN

 info@prentenkabinet.nl,

www.prentenkabinet.nl

 

Top