Nieuw in Leiden I

LeidsLekkers 22 juli 2014

Nieuw in Leiden is de blog van LeidsLekkers, die de nieuwe restaurants in Leiden uitlicht. Nieuwe restaurants schieten uit de grond, wat Leiden meer aantrekkelijk maakt. Vaak zijn mensen zich niet bewust van deze nieuwe horecagelegenheden. En daarom deze informatieve blog.

Kasual

Bij Kasual komen twee werelden samen: de Oosterse en de Westerse cultuur. Heerlijke Aziatische gerechten gecombineerd met Europese invloeden. En andersom ook natuurlijk. Dit komt niet alleen terug in het menu, maar ook in het interieur, dat wordt omschrijven als ‘Asian Bohemian’.

 

Restaurant jacob

Restaurant Jacob is gevestigd in een prachtig pand in het hart van Leiden. Het restaurant leent zijn naam aan zijn chef-kok, Jacob van der Schaaf. Jacob en zijn team van medewerkers staan vijf dagen in de week voor u klaar. De menukaart bestaat uit heerlijke voor-, tussen- en hoofdgerechten, maar probeer ook eens één van de verrassende desserts.

 

149 Bites & Drinks

149 Bites & Drinks, het nieuwe restaurant in de Breestraat 149 te Leiden. Hier kunt u genieten van onze visie op lunchen en dineren. Laat u verrassen door onze internationale menukaart waarop de Bites & Drinks zich ruimschoots presenteren. Wat u ook kiest is van kwalitatief hoog niveau maar  tegen betaalbare prijzen. Check ook onze bijzondere wijnen die tevens allemaal per glas worden geserveerd. De ambiance van het restaurants is sfeervol en goed.

 

Zucca

Dè plek waar je vanaf nu zo naar binnen loopt voor de lekkerste pizza's en pasta's. De pizza's worden bereid door echte pizzaiolo's (Italiaanse pizzabakkers). Bij Zucca wordt alles bereid met uitsluitend verse producten. Kijk ook je ogen uit, want het interieur is waanzinnig. En dit alles voor zéér schappelijke prijzen. Be part of the Zucca-family. Benvenuti!

 

 

 

Top