Waar hebben we geluncht?: Proeverij de Dames Wat waren we kwijt: € 22,70 Wat dronken we: Ice-T en Verse Sinasappelsap Wat aten we: Club Sandwich en Broodje Wild Zwijnbout

Lekker op een bankje in een hoekje zetelen we ons in Proeverij de Dames. Na een kwartiertje besluiten we toch te verhuizen naar een tafel bij het raam. Niet omdat we daar nou liever willen zitten, nee helaas ruiken we een geur waarvan we niet echt vrolijk worden.  We weten niet zo goed waar we moeten beginnen in het delen van onze ervaring. Deze is namelijk op alle vlakken niet echt positief en hoe ga je dit nou subtiel verwoorden?

Huisgerookte zalm en dungesneden wild zwijnbout
Een kaart waarvan je denkt, daar staan best wel wat lekkere dingen tussen. We nemen de Club Sandwich, Huisgerookte zalm, artisjokken en krabmayonaise op focaccia en een broodje dungesneden wild zwijnbout met truffelmayonaise en gekonfijte zilveruitjes. De presentatie ziet er prima uit en we beginnen enthousiast. Helaas is er niet veel te vinden van de krabmayonaise op de Club Sandwich, is hij niet rijkelijk gevuld zoals je verwacht en is de komkommer niet vers. Hierdoor is het een droog broodje en valt het gewoon echt tegen. Het broodje zwijnbout komt op een wit bolletje met zaadjes. Het is gewoon wel goed, niet meer en niet minder. Beide broodjes hebben weinig smaak en zijn wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

Waar is de aandacht?
De muziek gaat halverwege ons bezoek aan. Helaas krijgen we een kaart zonder inhoud en zit er een pit in de verse ju d’orange. Het meisje van de bediening heeft geen aandacht voor onze lege glazen. Het gevoel dat we hier als gast krijgen is dat ze er niet echt zin in hebben en dat is jammer, want op zich is het een leuke zaak om te zitten.   We moeten hier in de toekomst nog een keer terug komen, om te kijken of onze ervaring een incident is.

Ons oordeel:
Prijs/ Kwaliteit **
Service  **
Ambiance **
Algemeen **

Top