Waar hebben we geluncht? : Dende Wat waren we kwijt : € 20,80 Wat dronken we : Cappuccino en een cola light Wat aten we : Wrap gerookte zalm en een runderburger

Iedere maandag een snelle lunch ergens in Leiden. Gewoon om een algemene indruk te krijgen hoe het lunchen in Leiden nou eigenlijk is, met een niet te ingewikkeld verslag, gewoon hoe het is. Maandag is een mooie dag om dit iedere week te doen.

Dit keer streken we neer bij Dende Lunch Borrel Diner, op de Nieuwe Rijn 5. Onze eerste indruk is dat het een aardig restaurantje is met een leuk terras, jammer van de drie kapotte lampjes binnen. Dat zijn toch echt dingen die een kleine moeite kosten om te vervangen en de uitstraling zo naar beneden halen als je het niet doet.

Een niet te ingewikkelde kaart waar wij voor de Wrap gerookte zalm, courgettesalsa & mierikswortelcrème en de Runderburger met gebakken ui, augurk, kaas, tomaat & frites gingen. Mijn tafelgenoot vond de runderburger duidelijk lekker en zei dit ook nog een keer onderweg terug naar kantoor. De Zalmwrap viel een klein beetje tegen. Dit omdat er op de kaart stond dat het met een courgettesalsa was, maar dit niet terug te vinden was in de wrap en het meer naar zalm met komkommer smaakte. In de wrap zat hetzelfde als bij de sla bij van mijn tafelgenoot. Maar dat nam niet weg dat hij wel goed smaakte.

Vriendelijke bediening, die het allemaal in haar eentje moest doen op een drukke maandagmiddag, terras en binnen. Blijft knap.


Ons oordeel:
Prijs/ Kwaliteit ***
Service  ***
Ambiance ***
Algemeen ***   

 

Top