Good food, Great books II

BABOOKA bookstore 16 januari 2014

Goede kookboeken blijven een juweel om te hebben en heerlijk om uit te koken. BABOOKA bookstore adviseert drie prachtige kookboeken met drie verschillende prijzen.

THE LEBANESE KITCHEN | SALMA HAGE

‘the Lebanese Kitchen’ heeft meer dan vijfhonderd verschillende recepten. De auteur Salma Hage staat al meer dan 50 jaar in haar eigen familie keuken en heeft vele jaren gewerkt als kok. De Libanese keuken mengt verschillende texturen, kleuren, geuren en smaken van de oostkust van het Middelandse zeegebied tot aan de toegangspoort van het Midden Oosten. De keuken wordt gezien als een van de mooist ontwikkelde keukens in het Midden Oosten. Een kookboek waar je uit gekookt moet hebben.

€ 39,95 | bestel nu

 

D.O.M. Rediscovering Brasilian Ingredients | Alex Atala

D.O.M. geeft een exclusieve kijk in de keuken van Alex Atala, een van ’s werelds bekendste chefs. Atala heeft een unique relatie met de producten van Brazilië en creëert werkelijk prachtige gerechten hiermee. Het boek geeft meer informatie over deze producten en gerechten die je ermee kan maken. Atala is eerder verkozen tot nummer vier in de San Pelligrino 50 Beste Restaurant Awards.

€ 45,00 | bestel nu


elBulli 2005-2011

 

ElBulli 2005-2011 wordt nu al gezien als de encyclopedie onder de kookboeken. Het is samengesteld uit zeven boeken, een boek voor ieder jaar dat het restaurant elBulli open was. Ieder boek begint met een naslagwerk van foto’s van ieder gerecht dat in het restaurant is geserveerd. Hierna volgen de recepten met uitgebreide beschrijving over hoe het gerecht bereid moet worden, samen met notities voor dat moeilijk te vinden ingrediënt.

Dit is een échte must have voor iedereen die geïnteresseerd is in de moderne gastronomy.

Verkrijgbaar bij BABOOKA bookstore vanaf maart. 

€ 525,00 | bestel voor 25 februari en betaal een gereduceerde prijs! €420,00 

 

Deze en nog meer luxe kookboeken en koffietafelboeken zijn verkrijgbaar bij BABOOKA bookstore, Gangetje 5, Leiden of in de webshop

Top