Culinair programma bij open dagen Universiteit Leiden

LeidsLekkers 10 oktober 2013

In samenwerking met het Centrummanagement en LeidsLekkers krijgt de open dag, op zaterdag 19 oktober, van Universiteit Leiden dit jaar een echt Leids tintje. Diverse Leidse restaurants bieden een lunch aan tegen een schappelijke prijs voor de aankomende studenten. Alle partijen zorgen hiermee voor culinaire kennismaking met Leiden, Stad van Ontdekkingen.

Open dag met Leidse lunch

De open dag van Universiteit Leiden is er voor alle toekomstige studenten. Of je je nu wilt oriënteren op je studiekeuze, of al wat verder bent en verschillende studies met elkaar wilt vergelijken. Of de colleges van de opleiding nu in Leiden of in Den Haag worden gegeven: op zaterdag 19 oktober staan alle bachelor opleidingen op de Open Dag in Leiden. De lunch wordt verzorgd in verschillende Leidse restaurants. Op http://www.opendageninleiden.nl staat alle informatie over het programma.

Alle deelnemende partijen dragen de stad een warm hart toe en zijn enthousiast over de samenwerking.

Erwin Roodhart, Centrummanager Leiden:

“Complimenten aan de universiteit dat zij Centrummanagement Leiden, en daarmee de stad, uitnodigen om de bezoekers van de open dag een warm welkom te geven in de horeca en de binnenstad van Leiden.”

Mieke van Ulden, LeidsLekkers:

“Een prachtige gelegenheid voor de restaurants om de aankomende studenten nog een extra reden te geven om voor de Universiteit Leiden te kiezen.”

Astrid Venselaar, Bistro le Troubadour:

“Leuk dat de aankomende studenten op deze manier kennis kunnen maken met de stad en onze Bistro.”

Frank Parlevliet, Universiteit Leiden:

"Op een Open Dag komen veel scholieren om zich te oriënteren op hun toekomst. Dat betekent niet alleen dat ze op zoek zijn naar de juiste studie, maar ook naar een stad die het beste bij hun past. Hun studietijd zal namelijk niet alleen in de collegebanken plaats vinden, maar ook aan de bar van hun favoriete kroeg of aan tafel in heerlijk restaurantje in Leiden."

Top